2013. április 28., vasárnap

Billy Joe Cobra


Ma egy nagyon kivételes, tehetsége, vicces, aranyos, kedves… (sorolhatnám a világmindenségig) embert fogok nektek bemutatni. Ez teljesen őrületbe kergetett. Minden nap meg tudott nevettetni. Ez az ember pedig nem más, mint Billy Joe Cobra.
Nemrégen láttam, hogy tumblr-en egy sokan megosztanak egy sorozatnak a fotóit, rajzait. Annyira érdekelt, hogy mi is ez, ezért utána kerestem, és volt akkora mázlim, hogy youtube-on fent van az egész sorozat eddigi részei, és folyamatosan töltik fel a többit. Dude, that's my ghost a sorozat címe.
SZTORYTIIIIMEEE!
A lényeg, hogy van egy fiú Spencer Wreight, aki az elhunyt Billy Joe Cobra házába költözik Hollywoodba. Egyébként Billy és Spencer unokatesók (sajnos). Valami úton, módon, ha Spencer hordja Billy kedvenc nyakláncát vagy bármilyen másik cuccát, akkor láthatja a házban lakó Billy szellemét. A család egyébként nem valami normális, az anyuka extra hajakat csinál embereknek (néha másnak is), az apuka mindenféle gépből extrábbnál extrább robotokat készít, de megszerelni azokat nem tudja, és Jessica Spencer húga pedig karatézik és minden idegent, aki bejön, a házba a földbe tapossa. Billy egy volt híres rock sztár, akiről a sorozat során mindenféle dolog kiderül, de legfontosabb, hogy nagyon szereti Spencert bronak nevezni, fél a horror filmektől, kicsit szerencsétlen, és imád össze-vissza hülyéskedni a haverjaival. Spencer horror filmeket szerkeszt és nagy álma, hogy híres film direktor legyen. Billy mindig nagy bajba keveri, ezért folyamatosan azon van, hogy azt kijavítsa a szellem barátja butaságait, és persze ki ne maradjon az actoplazma, ami a sorozatban mindent őrült horrorfilm szereplővé változtat J
Annyira imádom ezt a karaktert (Billy Joe Cobrát) hogy mindenhova őt rajzolom, még a jegyzetfüzetembe is. Ma nagyon sok rajzot fogok kitenni.





Inspiráció:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése