2013. április 28., vasárnap

Billy Joe Cobra


Ma egy nagyon kivételes, tehetsége, vicces, aranyos, kedves… (sorolhatnám a világmindenségig) embert fogok nektek bemutatni. Ez teljesen őrületbe kergetett. Minden nap meg tudott nevettetni. Ez az ember pedig nem más, mint Billy Joe Cobra.
Nemrégen láttam, hogy tumblr-en egy sokan megosztanak egy sorozatnak a fotóit, rajzait. Annyira érdekelt, hogy mi is ez, ezért utána kerestem, és volt akkora mázlim, hogy youtube-on fent van az egész sorozat eddigi részei, és folyamatosan töltik fel a többit. Dude, that's my ghost a sorozat címe.
SZTORYTIIIIMEEE!
A lényeg, hogy van egy fiú Spencer Wreight, aki az elhunyt Billy Joe Cobra házába költözik Hollywoodba. Egyébként Billy és Spencer unokatesók (sajnos). Valami úton, módon, ha Spencer hordja Billy kedvenc nyakláncát vagy bármilyen másik cuccát, akkor láthatja a házban lakó Billy szellemét. A család egyébként nem valami normális, az anyuka extra hajakat csinál embereknek (néha másnak is), az apuka mindenféle gépből extrábbnál extrább robotokat készít, de megszerelni azokat nem tudja, és Jessica Spencer húga pedig karatézik és minden idegent, aki bejön, a házba a földbe tapossa. Billy egy volt híres rock sztár, akiről a sorozat során mindenféle dolog kiderül, de legfontosabb, hogy nagyon szereti Spencert bronak nevezni, fél a horror filmektől, kicsit szerencsétlen, és imád össze-vissza hülyéskedni a haverjaival. Spencer horror filmeket szerkeszt és nagy álma, hogy híres film direktor legyen. Billy mindig nagy bajba keveri, ezért folyamatosan azon van, hogy azt kijavítsa a szellem barátja butaságait, és persze ki ne maradjon az actoplazma, ami a sorozatban mindent őrült horrorfilm szereplővé változtat J
Annyira imádom ezt a karaktert (Billy Joe Cobrát) hogy mindenhova őt rajzolom, még a jegyzetfüzetembe is. Ma nagyon sok rajzot fogok kitenni.





Inspiráció:

2013. április 27., szombat

Kuroshitsuji Adventure Time stílusban

Nemrégen láttam egy nagyon jó animét. Két évados volt így minden nap néztem két részt. Kicsit megszállottja voltam, így idegesítő lehetett a rajongásom felőle a családomnak, de persze három kedves barátommal mégis tudtam beszélni róla. Még régebben láttam az Ouran Host Clubbot, amit még mindig nagyon szeretek, de most ez nálam a best!
Na, elég a titokzatoskodásból, és az össze-visszabeszélésből. A sorozat a Kuroshitsuji. Csak dióhéjban mondom el, hogy miről is szól, mert nagyon-nagyon-nagyon hosszú lenne az egészet felvázolni. Elég legyen annyi, hogy van egy fiú Ciel Phantomhive, egyedül él a volt családjának a házába az inasával, Sebastiannal (egy démon és Ciel lelkét akarja), a házvezetőnőjével, szakácsával, kertészével, és egy öregemberrel. Ciel az angliai királynőnek a magán detektíve (ahogy Sherlock is, lehet, hogy ezért is tetszett annyira) és minden gyilkosságot kinyomoz. Közben Grell a halálisten is belefolyik a történetbe, meg egy kutya, és az Undertaker :D (mindig megnevettet)  meg persze még rengeteg furcsábbnál furcsább szereplő.
Huh, ennyi elég is. Nekem a kedvencem Drossel Keinz (vagy Cainz), aki a 12. és 13. részben kislányokból babahadsereget csinál és elrabolja Ciel barátnőjét, hogy őt is belerakja a gyűjteményébe.
Ez a rajz kalandra fel stílusban van rajzolva.

Inspiráció:
 






2013. április 21., vasárnap

Speed of love


Mint minden egyes ember, én is zenét hallgat. Ez egy teljesen normális dolog. Velem viszont ez úgy van, hogy ha nem hallgatok rajzolás vagy tanulás közben zenét, akkor nem is menne a kettő. Saját magam írok magamnak CD-ket és díszítem ki a tokjaikat. Mindenféle zenét imádok, kettő kivételével, a rappet (abból is van jó, de általában nem bírom) és a ROSSZ remix (abból is van jó, de ritka). A kedvenc énekesem Owl City. Ha viszont a kedvenc együttesem felől érdeklődtök, nem tudok mit mondani igazán, mert nagyon, nagyon sok van. Owl City egyik száma ihlette ezt rajzot. Adam Young sok érdekes inspirációt adott eddig nekem. Nagyon köszönöm neki. J Bárcsak élőben is megtehetném, de hát ő híresség én meg egy kisvárosi lány vagyok.
Ui.: Köszönöm mindenkinek a 41 like-ot a facebook oldalamon J.

Inspiráció:

2013. április 19., péntek

Swag-ler and One-ler


Uramisten, de imádom Swag-lert és One-lert. Nos, igen, mint említettem az amerikaiak nagy kedvence a Once-ler. Más nevekkel is elhalmozták, és jelmezekkel öltöztették fel ezt a helyes karaktert. Van Voodooonce-ler, meg Puncake-ler meg még sok más ezer. Ezek közül talán a két leghíresebb a Swag-ler, meg a One-ler, de ez nem biztos. (Én például a Voodooonce-lert szeretem a legjobban, meg a Steampunk-lert) Van egy hihetetlenül tehetséges művész, aki nagyon jól rajzol. Ő nagyon sokszor lerajzolta őket, ő adta az ötletet, reggelenként a Sonny a sztárjelöltet nézem a Disney csatornán, és ott láttam ezt a kis párbeszédet. Tökéletesen illett ide. Remélem, most már másodjára is kedvet adtam a Lorax című filmhez, és pár művészi alkotáshoz J.
                      
Voodooonce-ler:

Inspiráció (CatnipPacket):

2013. április 18., csütörtök

Festmény


Anyukámnak próbálkoztam egy tökéletes névnapi rajzot alkotni. Ez nem az lett, de majd ha befér a szkennerbe, akkor azt is kirakom, de nem hinném, majd próbálkozom J. Csak úgy festegettem és egyszer csak észrevettem, hogy egy szép szökőkutat festegetek, mellé meg nem hiányozhat egy lányka. Imádom a festett képeket, mert gyönyörűek, és igazán jól bánnak egyesek az ecsettel. Ehhez a rajzhoz elmaradhatatlan egy dal, szóval itt is van egy: http://www.youtube.com/watch?v=0A6uLPBwouw&list=HL1366303307

Egy rajz (inspirációnak nevezhető, de inkább csak tetszik)

2013. április 13., szombat

Városok



Gondolom mindenkinek meg van a maga kis kedvenc városa. Legtöbb ember, szerintem Párizst vagy New Yorkot, esetleg Londont mondaná. Nekem igazából Pittsburgh a kedvencem. Gyönyörű egy hely.
Mikor átmentem a barátnőmhöz, mutatott nekem egy nagyon jó kis londoni illusztrációt. Hihetetlenül tetszett. Utána azt mondta, hogy van még belőle kettő másik is, egy Párizshoz, és egy pedig New Yorkhoz. Innen jött az inspiráció.
Ezen a három képen még a három város jellemző divatjeleit is észre lehet venni.

Inspiráció:
London, Paris, New York.
Pittsburgh:




2013. április 2., kedd

Dimitri bemutatása


Egy újabb kép az Álomvilághoz. Már annyi kép lesz ebből, hogy nyithatok neki egy külön linkes oldalt felülre. Ezen a rajzon bemutatom Dimitrit, vagyis a hozzá tartozó fontos információkat, például az állatát, barátait, kedvenc színét, és egy jól látható képet róla, a fegyverével. Mindig is szerettem volna ilyet csinálni, de nem találtam meg a tökéletes szereplőt hozzá. Majd csinálok természetesen Darcyhoz is és szerintem Dylan, meg Todd se maradhat ki a másik történetből. 
Inspiráció:

Képregény


Imádom a képregényeket. Szerintem legtöbbetek ismeri a Scott Pilgrimet. Én most vettem meg, és egyszerűen hihetetlen. Sokkal rosszabbra számítottam.
Van egy nagyon tehetséges művész, aki rengeteg érdekesebbnél érdekesebb képregényeket rajzol. A Warrior-U, http://warrior-u.com/, ami engem a legjobban megfogott, mondjuk, kicsit idegesít, hogy a legizgalmasabb résznél sokat váratja az olvasókat.
Amelyikeket a legjobban szeretem, azok, amiken a történet maga olyan, ami akár veled is előfordulhatott, csak kicsit maga a cselekvés ki van figurázva, például:http://shetlandbaby.deviantart.com/art/Too-Weak-143406897
Úgy döntöttem egy külön kis oldalt nyitok (felül) ennek a képregény sorozatnak. A saját életemből csípett jelenetekkel, kitalált személyekkel.
Ui.: Ha valaki nem tudná elolvasni, lent van a párbeszédek. A fehérpólós lány: Lány1, a kockás pólós lány: Lány2, Rudolf, és a felhő pólós srác: Fiú



Lány2: Szóval milyen volt a síelés?
Lány1: Nagyon, nagyon jó volt!
Rudolf: Odaadod a dínót?
Lány1: Szia, Rudolf
Lány1: Még mindig jártok Csengével?
Rudolf: Á, az már a múlté!
Lány1: Na és ki lesz a következő?
Rudolf: Ó, tudod te azt jól!
Lány1: Ezt meg hogy értsem?
Rudolf: Ó, nem kell ez az egész!
Lány1: Rudolf, még mindig nem értem!
Rudolf: Ne légy már ilyen szégyenlős!
Fiú: Mit keresel annyira?
Lány2: Egy dínós kulcstartót.
Fiú: Nem ez az?
Lány2: Ó!
Lány2: Jaj, nagyon köszönöm!
Fiú: Szívesen!
Rudolf: Hát azt, hogy tetszem neked!
Lány1: Hogy mi?
Lány1: Ezt meg kimondta? Meghalsz, öcsi!
Lány2: Lemaradtam valamiről?
Rudlolf: Köszi a dínót!
Lány1: *sóhaj*
Fiú: Nyugtató zene?
Lány1: Igen, az most jól jön! 
THE END