2013. március 24., vasárnap

Gru 2.


Uramisten, már úgy várom a Gru 2-őt. Szerintem össze fogok gyűjteni egy egész csapatot, és együtt elmegyünk megnézni. Megint eszembe jutott egy újabb történet, csak ez egy picit másabb. Ez olyan egyszerű, vagyis legalábbis az első fele. Már elkezdtem írni, de mindenképpen be szeretném fejezni A Fény és a füst harcát, szóval erre még egy kicsit várni kell, de addig leírom, hogy dióhéjban miről is van szó.
Az egész sztori egy Todd Herbert nevű fiúról szól, aki Londonban élt. Todd egy író volt, de senki nem tudta megadni neki a tökéletes történetet. Ezért elment New Orleans-ba, semmi tervvel és kevés pénzzel. Az első napon találkozott John Castorral, akinek volt egy fia, Dylan. És neki van egy hihetetlen sztorija. Szóval Todd elment a Castor házba. És nem csak egy jó történetet, de a szerelmet is megtalálta.
Akkor, egy kicsit a rajzról. Todd elfogadja az ajánlatot és elmegy a Castor házba, ahol Dylan nyit ajtót, aki kicsit érdekesen van felölözve. A Gru második előzetesének a végén egy kis minyon takarítónő ruhában van öltözve, innen jött a csodás ötlet! Az előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=aLziWFJ2F98


Inspiráció:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése