2013. március 10., vasárnap

Álomvilág


Nagyon belejöttem a kirakosgatásba, és nagyon boldog vagyok, mert egy képemet tumblr-en nagyon sokan megosztották, talán még esélyem is van arra, hogy több követőt szerezzek.
Nem rég kipattant a fejemből egy annyira jó ötlet, amit egyáltalán nem tudok kiverni a fejemből. Néha mintha csak magam mellett látnám a szereplőket. Ez az Álomvilág. Szerintem kis apróbb, vicces képregényeket fogok hozzá rajzolni, és ha a kisregényemmel kész leszek, elkezdem írni is. Remélem, kíváncsiak vagytok.
**********************************************


A story arról szól, hogy van egy lány, Darcy (ne kérdezd, a Thorból vettem) egy érdekes maszkot kap egy idegentől. Mikor otthon felveszi, elkezd szédülni és elalszik. Álmában, vagyis inkább mikor a maszkban van, akkor egy érdekes helyre jut, ahol a kedvenc karakterei és a saját karakterei boldogan élnek. Később kiderül, hogy a saját agyában van. De az a hely nem olyan varázslatos, mint először tűnik, mivel van egy sötét zuga is, ahol Darcy félelmei és a kedvenceinek az ellenségei élnek. Darcynak itt olyan képességei lehetnek, amilyeneket akar hisz a saját agyában van és a feladata az, hogy megmentse kedvenceit. A gonoszaknak van egy királynője vagy inkább királya, ez a történet végén kiderül. Ja, és persze hogy kerül egy addig ismeretlen fiú, Dimitri az agyába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése