2013. május 18., szombat

Régi dolgok 2.


Egy újabb régi dolgok halma:

  1. Ezek a rajzok egy olyan időszakomba voltak, amikor valahogy egy zombi barelináról álmodtam, kicsit bonyolult a történet elmagyarázása, majd hamarosan újrarajzolom, és akkor elmesélem miről is szól maga a történet.
  2. Ez a két rajz még két nagyon aranyos kis zeneszámhoz készültek, a Picture Perfect Ponyhoz, [video link]:http://www.youtube.com/watch?v=sDdL4z5qfr4 és a Who’s got your money, [video link]:http://www.youtube.com/watch?v=ikpsNi6T4Ho
  3. A barátnőmnek csináltam, aki még két barátjával egy 1D-s fanfiction-t írtak, és én is beleolvastam és adott egy ihletet J
  4. Egy másik művész barátnőmnek készült, imádja a Narutot, Adventure Time-t és a Kis Herceget
  5. Egy rajzórai munka volt, de nem egészen így, de azért elfogadta a tanár (Bolond a tanárunk)
  6. Egy kis Pinkie Water Melon, még régebben meséltem róla




Egy újabb nagyszerű rajz ugyanattól a művész bromtól (brother rövidítés, aki ezt nem tudta vessen magára)

Övé:                                                                          Enyém:






2013. május 6., hétfő

Oncie, Billy és Drossel


Van három karakter, akikért most annyira rajongok, hogy be se tudom fejezni a rajzolásukat. A Once-lerról már meséltem, őt vagy egy éve, amikor már reklámozták a Lorax című filmet ismertem meg, imádtam és hónapokig idegeskedtem, hogy nem jelent meg Magyarországon, csak az amerikai premier után 8 hónappal a film. De persze közben letöltöttem és vagy százezerszer megnéztem.
Billy Joe Cobra, őt a tumblr-en keresztül volt szerencsém megismerni, nagyon szeretem őt, és mindenkinek ajánlom! (mármint a sorozatot)
Drossel Keinz-t először lényegtelennek tekintettem, de utána egyre jobban megkedveltem, és lám, most, meg mint az őrült rajzlom.




Inspiráció:

2013. május 4., szombat

Régi dolgok


Úgy döntöttem kirakom a régi dolgaimat, amikhez túl sok mindent nem szeretnék fűzni, de azt se akarom, hogy halomba gyűljenek, aztán meg ne tudjak velük mit kezdeni.
Azért mindegyikhez mondok valami keveset:
1. Profilkép. Az elkészítése volt nagyon érdekes. Filctollal rajzoltam egy kabátot, amihez rózsaszín és a kék színeket használtam, azután vizet csöpögtettem rá, és egy másik lapra nyomtam. Utána persze megcsináltam a lányt (magamat), ennyi.
2. Szerelem. Hűha, ez tényleg nagyon, nagyon régi. Még az asztalom alól húztam ki (szó szerint). Csak egy egyszerű kis szerelmes történet, semmi több.
3. Sherlock macska és John süni. Az őrült fanok, már állatokba is megcsinálták őket, úgy tűnik én is ennyire őrült vagyok! J
4. A jéghercegnő. Azt hittem megjön a kedvem még olyat csinálni, mint a Természet hercegnője (aminek mostanság nagyon nagy sikere van), de sajnos tévedtem. Eredetileg három vagy négy lett volna.
5. Loki. Egyik Lokiőrült barátnőmnek csináltam, meg persze nagyon szeretem őt, ezért nem állhattam ki azt, hogy ne rajzoljam le.
6. Malac Királylány. Random ötlet volt, a rózsaszín lapomra szerettem volna valamit, és ez jött ki.
7. Rapunzel puzzle. Rajzórai feladat volt, és szerdán már azon gondolkoztam, hogy azon a pénteken, amikor egyedül voltam otthon, mit nézek majd meg, és biztos voltam abban, hogy az Aranyhaj benne lesz a pakliban.


Két művész is megkérdezte, hogy lerajzolhatja-e a Természet hercegnőjét az ő stílusában, az egyik ezt alkotta: 
övé és az enyém 

2013. május 2., csütörtök

Informatika óra


Egy újabb képregény. Egyik infóórán nagyjából halálra untam az agyam, mert nem csinálunk az égvilágon semmit csak a Wordbe szerkesztünk, amit kívülről fújok, igaz vannak olyan dolgok is, amiket eddig nem tudtam, de akkor is. Miközben a tanár serényen magyarázott, addig ezen gondolkodtam. Még sok ilyen képregényt fogok csinálni, és egy folytatásos dolgon is gondolkozom. Viszont egyelőre még Billy-t rajzolom, mint az őrült. :D
Szöveg:
blablablabla
Jól vagy?
Nem, unatkozom!




Inspiráció: