2013. február 27., szerda

Turbó és Greed-ler


A két kedvenc animációs filmemből vettem ki két „rossz fiút”. Amerikában hatalmas sikert arattak.
Ez a kép egy nevelőintézetben játszódik, ahol a gonosztevőket nevelik a jóságra.
Greed-ler (ahogy Amerikában mondják) és Turbó találkoznak. Greed-ler mindent elmesél az intézetről Turbónak, hogy addig untatják az embereket, amíg ki nem száll a fejükből a gonoszság, persze ez butaságnak hangzik, de úgy látszik mégis használ. Turbót Félix, Ralph és a többi eszement idióta (ahogy mondani szokta) íratta be az intézetbe. Greed-lert, pedig az apja az öreg Once-ler és testvére Oncie küldték nevelésre. Persze a két fiúnak azonnal a szökés jut eszébe, ami lehetetlennek tűnik, de talán mégsem az.
Egy furcsa, de édeskés történet, amiben a gonosz talán tényleg gonosz, de talán egy eldugott zugban jóság is található.

Inspiráció:
  

2013. február 23., szombat

Állatok


Nos, mint említettem nagyon szeretem a hármas barátságokat. Először egy aranyos hintázó lányt akartam rajzolni, vagyis inkább csak egy lányt. Utána lett két szarva, aztán jött a többi.
Mostanában elég sokat látok olyan rajzokat, amiken az embereknek állatfülük van, vagy ilyesmi. Mondhatni ezek voltak az ihletek.
A nyuszi onnan jött, hogy ugyebár az Alice Csodaországban egy elég népszerű film és könyv. Ebben a filmben a nyuszi ruhákat viselt, meg persze a gondolat abból is származik, hogy imádom a nyulakat.
A szarvas a lány kedves és visszahúzódó jelenéséről jutott eszembe, meg persze így jobban nézett ki.
A róka, mondhatni, hogy a három közül a kedvencem. A róka a mesékben mindig a gonosz, sőt a gyerekeknek már a Dóra, a felfedezőben (rossz példa, nagyon rossz példa) azt beszélik beléjük, hogy a róka az egy gonosz, sunyi állat. Kitűnő példa az ellenkezőjére a Mary Poppins, na de szerintem a Róka igenis lehet szuperhős, segíthet a bajbajutott állatokon.
Inspiráció J:


2013. február 20., szerda

PinkieWaterMelon


Ebből a rajzból, majd lehet, hogy egy képregényt vagy hosszúnovellát fogok csinálni, reméhtőleg lesz elég filcem és energiám is, addig is...
Melon, Egy vicces és szeretetreméltó lány. A szülei kicsit furák, de mégis az egyik ügyvéd a másik pedig újságíró, de talán a világ legjobb szülei és mikor megkérdezte őket, hogy befestheti a haját rózsaszínre azonnal igent mondtak. Másnap a suliban legjobb barátja, Edward azonnal elnevezte PinkieWaterMelonnak, és ezzel a lány neve ez lett.
Barátjai, Rebecca folyton utazik, és pasija van. Mindent megbeszélnek egymással Melonnal, egyszerűen legjobb barátnők, másik barátja pedig Edward, aki imádja a videókat, de persze csak titokban, szeret okoskodni, és marha pesszimista.
Három barát és az ősellenség, aki mindent elrontana.

Én nagyon szeretem, amikor egy lány egy fiúval barát, és szórakoznak azon, hogy mások azt hiszik járnak. 


2013. február 17., vasárnap

Hármasban a jó!


Szerintem mikor hármas barátságot lát az ember mindig elmosolyodik. Nagyon szeretek barátnőket vagy barátokat rajzolni. Mostanában megjött a rockos hangulatom, így a mostani bejegyzés is ilyesmi lesz.
Három lány közül az egyik mindig kicsit depressziós. A két barátnője egyik nap arra gondol, hogy ez így nem mehet tovább, ezért elviszik titokban a kedvenc énekese koncertjére, hatalmas meglepetést szerezve neki. Persze ez nem ilyen egyszerű, mert az énekes visszavonult egy időre és nem hajlandó koncertet tartani egy depis lánynak, de persze a két lány mindent megtesz barátnőjük boldogságáért.
És egy idézet a mai napra:
Igaz, hogy a balszerencse balszerencse marad,de ha az embernek akad egypár jó társa, aki szabad elhatározásból segítségére van, az nem kis vigasz e sáros földtekén.
Erich Kästner

2013. február 13., szerda

My Little Rock

Gondolom, vannak itt olyan olvasók, akiknek van kistestvérük és nézik a Minimaxot. Nos, megy ezen a csatornán az Én kicsi pónim, ami szerintem egy nagyon aranyos kis sorozat. Ha szereted a rajzfilmeket tudom ajánlani. Kiderül a barátságnak a fontos lépései, és hogy hat teljesen más fajta ember teljesen megfér egymás mellett. Ez a rajz is őket ábrázolja csak emberekként. Először csak úgy elkezdtem rajzolni, a barátnőm sok koncertre járt, gondoltam rajzolok neki egy gitározó lányt, viszont annyira hasonlított Rainbow Dashre, hogy mellé rajzoltam a többi pónit is. Egyébként gondoltam ár rá, hogy lerajzolom a My Little Pony szereplőit.
A rajz címe My Little Rock
Az inspiráció:


2013. február 11., hétfő

Áfonya


Ez még egy régebbi rajzom. Mivel tegnap nem voltam otthon, ezért most rakom ki a rajzom. Nagyon szeretem a tündéreket és az áfonyát, ezért rajzoltam egy olyan tündért, akin csak kék ruhák vannak, a neve pedig Áfonya. Nagyon közel áll hozzám ez az alkotás, mert olyan visszafogott, félénk és érződik az az édeskés hatás rajta. Inspiráció nagyon nincsen hozzá, mert csak kipattant az fejemből. 

2013. február 9., szombat

Egy angyal története


Ez a kép egy kicsit megható. Egy történet, egy emlék, amit a kalapban lévő lány soha nem fog elfelejteni. Nos, az ötlet a Sherlock című sorozatból jött. Ugyebár nagyon sok fanfictionben Sherlock tényleg meghalt és a mennybe jutott, angyal lett.
Ez a lány 14 évesen hihetetlenül sikeres rajzfilm rajzoló lett, egy féltékeny ellensége pedig végzett vele. Elég szomorú, lehangoló történet, aminek a vége happy end, de talán az olvasó mégse érzi úgy, hogy boldog.
Az inspiráció:

2013. február 7., csütörtök

Éljenek a jegesmedvék!


Nos, ez az ötlet akkor jutott eszembe, amikor elmentünk a barátnőmmel korcsolyázni és ott, igaz nem is tudtuk, de egy flash mob-ot rendeztek a jegesmedvék megmentéséért! Egy álarcot kaptunk, amit korizás közben kellett hordani. Nagyon jól éreztem magam, és azóta nagyon is szeretnék több ilyenen részt venni, hogy a világnak megmutassam a fontos dolgokat! Meg persze ha a barátnőddel vagy, akkor ez egész még jobb!
Ezzel a bejegyzéssel egy olyan dologba szeretnék belekezdeni, amivel nektek is megkönnyebbítem a dolgotokat, egy héten háromszor fogok kitenni bejegyzéseket, szerdán, szombaton és vasárnap. Minden szerdán, szombaton meg vasárnap egy-egy rajz!