2012. október 30., kedd

Plakátterv

Ugyebár nagyon szeretem a filmeket, mostanság a háborús dolgok kezdenek tetszeni. Legtöbbször, amikor meghallok egy olyan címet, ami egy szóból áll valamiért azonnal horror vagy háborús film/könyv jut eszembe, mint például A Kör, Leviatán, stb... Úgy döntöttem rajzolok egy plakáttervet, mintha én is rendeztem volna egy filmet a kitalált karaktereimmel. 
A Sztori: 
Van egy 18 éves fiú, akinek van egy 8 éves húga, annak pedig egy kutyája. Háborús időszak van, és a gyerekek többsége árvaságra jutott, ám a Polgármesternek nem tetszik a sok utcán kóborló gyerek, ezért őröket kocsiba ültet és rájuk szabja azt a feladatot, hogy elkapják a vakarcsokat. Miután egy mennyiséget összegyűjtöttek bezárják őket egy Menhelyre, ahol nincs semmi, rácsok vannak a falakon, aki pedig megszökik halott. A három főhős 3 éven keresztül menekültek, míg eldöntötték, hogy ellenszegülnek a Polgármesternek és kiszabadítják az árvákat, ebben a Pm lánya segít nekik, akibe mint minden filmbe beleszeret a 18-as fiú.







2012. október 22., hétfő

Előtte-Utána

Sziasztok! Sajnálom, hogy olyan régen írtam. Most néhány régi és újdonsággal szolgálhatok. Régebben rengeteget rajzoltam, és vannak, amik még nem kerültek fel a blogomra. Azóta sokat változott a stílusom, az egyiket ezek közül még egyszer lerajzoltam. Gondolom, mindenki ismeri a Tintint, hiszen az majdnem a leghíresebb képregény és mesefilm a világon, így hát itt is van. Remélem, hogy tetszik!
                                         ELŐTTE                                                                             UTÁNA