2012. augusztus 30., csütörtök

2012. augusztus 27., hétfő

Tim Burton szülinap!

Mint gondolom mindenki tudja Tim Burton szombaton lett 54 éves! Én a fejemben ünnepeltem, de majd szombaton egy nagy bulit is fogok csapni. Ma pedig négy rajzot hozztam, amiken Burton négy sikeres filmjének karakterei látszódnak! Remélem tetszenek, ha igen irjatok kommentet!
Ui.:Az utolsóra csak annyit tudok mondani, hogy tényleg oda rajzolok, ahova akarok! :) Az első képen pedig én ölelgetem Willy Wonkat! :D Bocsánat az utolsó előtti képen Pumpkin king van irva nem Pumcin! Kis eliras! :)
 



2012. augusztus 26., vasárnap

Rajzok

Egy ilyet készitettem ma. Összesiti a rajzaimat, amiket imádok. Tudom, hogy régen irtam, mert elutaztunk Olaszországba, ami hihetetlen jó volt. Ma két dolgot is ki fogok tenni, majd rakom a következőt!

2012. augusztus 9., csütörtök

Buszpárna!

A nénikémmel ezt a gyönyörű párnát készítettük. Egész nap ezen dolgoztunk. Én hihetetlen büszke vagyok rá, és szeretném megköszönni a rengeteg segítségét! Most már nem csodálkozunk ha több ezer forintot kérnek egy kézzel varrt párnáért vagy babáért, mert tényleg nagyon sok munka van benne. Kommenteljetek ha nektek is úgy tetszik, mint nekem! Még egyszer nagyon-nagyon KÖSZÖNÖM a nénikém segítségét!





2012. augusztus 8., szerda

Merida, a bátor

Sajnálom, hogy ennyi ideje nem irtam új bejegyzést. Csak nem volt túl sok idő, mert egy képregényen dolgoztam, amit természetesen ki fogok tenni. Ez alkalommal egy Merida, a bátor montázst mutatok.