2012. április 14., szombat

Charlie and the Chocolate Factory - Soundtrack - Track 1

Willy Wonka

Kedves Olvasók!
Tavaly nyáron apukám munkahelyén megtanultam a jobbagyféltekés rajzolást. Először nehéz volt, de három nap alatt sikerült elsajátítanom ezt a tudást. A végeredmény ez lett:

2012. április 12., csütörtök

Festés

Kedves Olvasók!
A szünetben kedvem támadt festeni, ezért fogtam magam és hozzá is láttam. Alkotás közben fényképezni is volt időm. A képeket összeállítottam. Remélem tetszenek a képek, amiket készítettem.

2012. április 11., szerda

Hétvégi varrás

Kedves Olvasók!
Hétvégén a barátnőim átjöttek hozzánk. Nagyon megtetszett nekik a nyuszim, amit varrtam, ezért nagy varrásba fogtunk. Miközben munkálkodtunk néhány képet is csináltam. Nagyon jó mulatság volt. Én nem nyuszit, hanem a barátnőm ötletére egy pillangót varrtram. Utána pedig megnéztük a Tintaszív című filmet, ami mindannyiunknak nagyon tetszett. Itt vannak a képek, remélem szerintetek is ügyik voltak.



















2012. április 5., csütörtök

Kedvenc könyveim

A három kedvenc könyvem: A lány, aki tud repülni, Bűbájos Mary és Fairy Oak. Mindegyiket nagyon szeretem. A Bűbájos Mary egy lányról szól, aki elutazik Amerikába, mert nagyanyát megölték boszorkányságért, a hajón és Amerikában is érdekes dolgok történnek vele, mindenkinek szívből ajánlom. A lány, aki tud repülni Piper-ről szól, aki tud repülni kis kora óta, de ez a többi embert megrémyiszti. Ezért egy titkos helyre elviszik, ahol ugyanolyan furcsa képességgel bíró gyerekek laknak. A Fairy Oak pedig egy iker párról szól, akikre már kisbaba koruk óta vigyáz egy kimondhatatlan nevű tündérke, a városkában furcsa dolgok történnek.

Húsvéti nyuszi

Kedves Olvasók!
Ezen a blogon bemutatom a kedvenc könyveimet, rajzaimat, festményeimet és varrásaimat. Mivel közeledik a húsvét úgy gondoltam készítek egy nyuszit. Az elkészítését másodikos lányoknak és anyukájuknak is megmutattam. Nagyon ügyesek voltak. Az én nyuszim így sikerült: